
Ravigote komt van het Franse werkwoord ravigoter - opwekken, verkwikken. Precies deze eigenschap maakt dit verfrissende sausje zo geschikt voor bij vis.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
1 stuk(s)
Meergranenvisburger
(Bevat: Tarwe, Vis, Spelt)
20 gram
Ravigotesaus
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Tomaat
200 gram
Aardappelen
½ el
Zonnebloemolie
1 tl
Mosterd
½ tl
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout



