Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor brownies met frambozen en kokos.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Pecannoten
(Contains: Noten)
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
20 g
Kokosrasp
(May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
400 g
Mix voor chocoladecake
(Contains: Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Sesamzaad, Noten, Ei, Soja)
125 g
Blauwe bessen
40 g
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
80 milliliters
Water
Haal de boter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier.
Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de boter en 2 eieren tot een egaal beslag. Voeg 15 gram kokosrasp, de pecannoten en 2/3 van de blauwe bessen toe en schep goed met een lepel door het beslag.
Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Bak de brownie 25 - 30 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.
Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Bestrooi met de overige blauwe bessen en kokosrasp, Snijd in circa 9 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.