
Wist je dat cranberry is afgeleid van het Duitse kraanbere? Het bloemetje van de plant doet namelijk denken aan een kraanvogel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Hertenbiefstuk
200 gram
Aardappelgratin
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
20 gram
Cranberrychutney
½ stuk(s)
Sjalot
25 gram
Radicchio en romaine
65 gram
Rode cherrytomaten
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
¼ el
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Voor het beste resultaat haal je de hertenbiefstuk al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast en uit de verpakking.

Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.


Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.