
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
piece
White baguette
(Contains: Gerst, Rogge, Tarwe May be present: Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Ei, Melk (inclusief lactose))
g
Unsalted butter
g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
piece
Wild boar burger
piece
Mini hamburger bun
(Contains: Tarwe, Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad May be present: Noten, Soja, Ei, Gluten)
piece
Pork sausage with sea salt & black pepper
(May be present: Mosterd, Selderij, Soja, Ei, Gluten)
piece
Plant-based nuggets
(Contains: Gerst, Tarwe, Gluten, Soja May be present: Mosterd)
g
Onion chutney
g
Raclette cheese
g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
piece
Cod in lemon-rosemary marinade
g
Diced potato
pack
Cookie dough salted caramel
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja, Ei May be present: Noten, Sesamzaad)
piece
Apple
g
Greek yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
teaspoon
Ground cinnamon
g
Lamb's lettuce
g
Chopped walnuts
(Contains: Noten, Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
piece
Egg
(Contains: Ei)
g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Mayonnaise
(Contains: Ei, Mosterd)
g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
piece
Lemon
sachet(s)
BBQ spice rub
piece
Persian cucumber
g
Passata
piece
Romano pepper
g
Cocktail sauce
(Contains: Ei, Mosterd)
piece
Courgette
g
Mushrooms
g
Caponata dip
(Contains: Selderij)
g
Peanut sauce
(Contains: Soja, Pinda's)
piece
Pear
g
Diced chicken
g
Salmon fillet
(Contains: Vis)
g
Fresh dill
(May be present: Selderij)
g
Steak tips
g
Pork tenderloin tips
piece
Pork belly
piece
Bao buns
g
Hoisin sauce
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
sachet(s)
Italian seasoning
piece
Garlic
g
Spicy tortilla chips
g
Grated Gouda
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Guacamole
g
Sliced jalapeños
g
Snack mix
g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad, Walnoten, Paranoten, Cashewnoten, Amandelnoten, Hazelnoten, Macadamianoten, Pistachenoten, Pecannoten)
g
Green pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Noten, Pinda's)
g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Truffle tapenade
g
Aioli
(Contains: Ei, Mosterd May be present: Selderij, Sesamzaad, Soja, Melk (inclusief lactose), Gluten, Vis, Schaaldieren, Tarwe, Weekdieren, Gerst)
g
BBQ Sauce
(Contains: Mosterd)
g
Garlic-ginger-chili mix
g
Red cherry tomatoes
g
Herbed cream cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
Mustard
to taste
Olive oil
1 tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
Extra virgin olive oil

1. Voorbereiden
Snijd de gemarineerde kabeljauw in blokjes van ongeveer 2 - 3 cm.
Pers 1 knoflookteen per persoon of snijd fijn. Meng in een kom de knoflook met de garnalen en 1 el olijfolie per persoon (zie Tip 1). Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
2. Bakken (aan tafel)
Bak de garnalen en kabeljauw op de bakplaat gaar (zie Tip 2).
Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen. Tip 2: Serveer de vis eventueel met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappelblokjes, of besprenkel naar smaak met het sap van de citroen.

1. Voorbereiden
Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. Snijd vervolgens de citroen in partjes. Meng in een kom de mayonaise, de volle yoghurt en de citroenrasp. Breng op smaak met peper en zout. Meng in een kom de aardappelblokjes met 1 1/2 el olijfolie per persoon en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en bak ze 10 minuten in de oven. De aardappelblokjes hoeven nog niet gaar te zijn als ze uit de oven komen.
2. Bakken (aan tafel)
Bak de aardappelblokjes in een pannetje goudbruin en gaar (zie Tip). Leg er vervolgens een plakje raclettekaas op en bak onder de gril tot de kaas gesmolten is. Serveer met de yoghurt-citroenmayonaise.
Tip: Voeg voor nog meer smaak 1 tl van de kruidenboter bij de aardappelblokjes in het pannetje en roer goed door.

1.Groenten snijden - NEW
Halveer de courgette in de lengte, snijd in repen en vervolgens in dunne reepjes. Halveer de champignons.
2.Groenten op smaak brengen
Meng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de courgette en puntpaprika toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout.
3.Serveren (aan tafel)
Bak de courgette aan tafel totdat deze gaar zijn. Garneer met 1/4 el pesto per persoon.
Bak de paprika aan tafel totdat deze gaar zijn. Garneer met de feta.
Bak champignons met de kruidenroomkaas.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.

1. Voorbereiden
Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat. Serveer de vlees-, vis- en veggie-opties op tafel met de whiskeysaus en satésaus.
2. Bakken (aan tafel)
Bak de varkensworstjes en kipsatéblokjes tot ze gaar zijn (zie Tip 1). Bak de vegetarische nuggets goudbruin. Bak de wildzijnburgers gaar (zie Tip 2 & 3). Leg de raclettekaas in een pannetje en bak tot de kaas gesmolten is. Maak een burger met de wildzwijnburger of de vegetarische nuggets, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de raclettekaas en een paar slablaadjes.
Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes. Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat. Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.

1. Voorbereiden
Haal de roomboter uit de koelkast (zie Tip 1). Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de peterselie- en dilleblaadjes van de takjes en snijd ze zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
2. Afbakken
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Meng in een kom de helft van roomboter, knoflook en 2/3 van de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip 2). Breng op smaak met peper en zout. Meng in de andere de overige roomboter met de truffeltapende. Breng op smaak met peper en zout. (NEW)
3. Serveren (aan tafel)
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.

1. Voorbereiden
Schil of was de peren. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd in blokjes. Meng de peer in een grote kom met per persoon: 1/4 tl kaneel, 1/2 tl citroensap en de walnootstukjes. Verkruimel het koekdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip 1).
2.Bakken (aan tafel)
Vul een gourmetpannetje met het peermengsel en bak tot de peren gaar zijn (zie Tip 2). Bedek met een laagje verkruimeld koekdeeg en bak tot het koekdeeg bruin kleurt. Laat de crumble even afkoelen zodat het koekdeeg hard kan worden. Serveer met een lepel Griekse yoghurt.
Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken. Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.

1. Shakshuka-saus voorbereiden
Meng in een kom de passata met de caponatadip en 1 mespuntje BBQ rub per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
2. Eieren kloppen
Klop de eieren los in een kom. Breng flink op smaak met peper en zout. Verkruimel de witte kaas.
3. Bakken (aan tafel)
Schep 2 el shakshuka-saus in elk pannetje (zie Tip). Verdeel 2 el van de geklopte eieren per persoon over de saus. Bak 8 - 10 minuten. Garneer met een beetje witte kaas.
Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en witte kaas. De shakshuka-saus kan je dan gebruiken als topping voor je mini-omelet.

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip).
2.Serveren (aan tafel)
Serveer de salade in een saladekom aan tafel.
Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.
Bakken aan tafel: