Skip to main content
Gegratineerd broodje rundergehakt
Gegratineerd broodje rundergehakt

Gegratineerd broodje rundergehakt

met bruine ciabatta, gemengde groenten en een salade

4.2
(6K)

Wist je dat ciabatta ook het Italiaanse woord is voor pantoffel? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!

Tags:
Family

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ piece

Red onion

3 piece

Garlic

100 g

Beef mince with kofta seasoning

200 g

Italian vegetable mix

1 piece

Wholewheat bread roll

200 g

Passata

⅓ sachet(s)

Italian seasoning

15 g

Grated mature cheese

1 piece

Tomato

4 milliliters

Olive oil with balsamic vinegar

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Olive oil

0.13 piece

Low sodium beef stock cube

Nutrition Values

Calories699 kcal
Energy (kJ)2925 kJ
Fat33 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate51 g
Sugar16 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein44 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Casserole with Lid
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de rode ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak het rundergehakt, de ui en de knoflook 1 - 2 minuten. Roer het gehakt goed los. Voeg de groentemix toe en bak, afgedekt, nog 4 - 5 minuten. Halveer de ciabatta's en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak de halve ciabatta 3 – 4 minuten in de oven.

Broodje beleggen
3

Voeg de passata toe aan de groenten, verkruimel het runderbouillonblokje erboven en voeg de Italiaanse kruiden toe. Meng alles goed en laat nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel. Proef en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel daarna over de halve ciabatta's. Verdeel de geraspte kaas over de broodjes en bak nog 2 - 3 minuten bovenin de oven.

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat het bouillonblokje dan achterwege of gebruik natriumarme bouillon.

Serveren
4

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes. Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico met de tomaat. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de halve broodjes over de borden en serveer de frisse tomaat erbij.

Tip: Wist je dat men gemiddeld nog geen 150 gram groente eet per dag? Dat is een stuk minder dan de ADH. Jij hoeft je geen zorgen te maken - dit gerecht bevat ruim 300 gram groente per portie.

More delicious recipes with similar ingredients

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

met verse lasagnebladen en gegrilde courgette
Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Lasagne met provolone en pijnboompitten

Lasagne met provolone en pijnboompitten

Een gerecht vol groenten met een bijzondere Italiaanse kaas
Lasagne met kruidige kipworst

Lasagne met kruidige kipworst

Een smaakvolle worst met zachte aubergine en spinazie
Aubergine uit de oven met tomaat, belegen kaas en penne

Aubergine uit de oven met tomaat, belegen kaas en penne

Een typisch Italiaanse aubergineschotel
Lasagna Italia met knapperige pijnboompitten

Lasagna Italia met knapperige pijnboompitten

Een gerecht vol groenten met een zacht Italiaans kaasje
Lasagne met winterpeen, venkel en provolone

Lasagne met winterpeen, venkel en provolone

Een winterse variant op de klassieke Italiaanse lasagne
Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Een zelfgemaakte pizza met walnoten, verse knoflook en rozemarijn
Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Gemaakt van Libanees platbrood
Lasagne met tomaten-groentesaus en verse geitenkaas

Lasagne met tomaten-groentesaus en verse geitenkaas

Gehaktballetjes in pittige tomatensaus met zilvervliesrijst

Gehaktballetjes in pittige tomatensaus met zilvervliesrijst

De gehaktballetjes zijn voorgekruid met o.a. paprikapoeder, oregano, tijm en komijn
Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Met geitenkaas en walnoten
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas
Italiaanse platbroodpizza

Italiaanse platbroodpizza

Spaghetti met een spinazie-tomatensaus en olijven

Spaghetti met een spinazie-tomatensaus en olijven

Indonesische smoor terong met rijst, ei, zoete tomaat en zachte aubergine

Indonesische smoor terong met rijst, ei, zoete tomaat en zachte aubergine

Aubergine uit de oven

Aubergine uit de oven

met tomaat, oude kaas en rigatoni
Gebakken gnocchi met spinazie en spekjes

Gebakken gnocchi met spinazie en spekjes

Met tomatensaus, rozemarijn en grana padano
Fettuccine met chipolataworstjes in pittige tomatensaus

Fettuccine met chipolataworstjes in pittige tomatensaus

Met gepofte paprika, harissa en basilicum
Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

Italiaanse platbroodpizza's met buffelmozzarella

Met courgette en gele paprika

This week's must-try HelloFresh recipes

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

Tomato Soup with Burrata Ciabatta

with fresh basil & Sicilian-style herbs
Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

Spooky Shrimp Flammekueche with Arugula Salad

with mozzarella & creepy-crawly caramelised onion
Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

Hot Smoked Salmon Sushi Bowl with Avocado

with ginger mayonnaise, radish & cucumber
Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

Veggie No-Beef with Cheesy Potatoes & Basil

with hidden veggies for kids: bell pepper, courgette & onion
Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

Baked Goat's Cheese Salad with Crostini

with caramelised onion sauce, walnuts & apple
Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

Mexican-Style Bulgur Bowl with Fried Egg & Avocado

with corn salsa & beetroot tortilla chips
The Fakir's Flying Carpet

The Fakir's Flying Carpet

with merguez & Romano pepper
Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

Duck Ragu with Red Wine & Fresh Tagliatelle

with Grana Padano, carrot, celery, tomato & parsley
Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

Roasted Vegetables with Cranberries & Hummus

over bulgur with fresh herbs & Middle Eastern spices
Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

Steak Strip Noodle Salad with Peanuts & Fresh Herbs

with Vietnamese-style sauce & stir-fried radishes
Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

Chicken in Creamy Mushroom & Tarragon Sauce

with baby potatoes & endive-apple salad
Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

Pork Tenderloin with Pistachio Gremolata & Labneh

over parsnip mash with rainbow carrots
Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

Spook-tacular Chicken Sausages with Cheesy Monster Mash

with cauldron-braised red cabbage, apple & nightmarish nutmeg
Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

Fragrant Shrimp Curry with Lemon & Coriander

over rice with bell pepper & coconut milk
Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

Family Burger Night: Italian-Style Veggie Cheeseburger

stack your own & enjoy together!
Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

Chicken Pitas with Edamame & Honey-Ginger Sauce

with peanuts, rainbow slaw & salad
Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

Za'atar Pork Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

Eerie Linguine with Full Moon Veggie Meatballs

in roasted vegetable sauce with haunted basil
Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

Classic 'Stamppot' with Amsterdam's Own Brandt & Levie Sausage

with onion chutney, tomato & fresh herbs
Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

Hake à La Meunière with Carrot & Lentil Purée

with spinach & toasted almonds