Skip to main content
Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen
Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen

Fusilli integrale met bospaddenstoelenpesto, courgette en paddenstoelen

Met een rijke mix van oesterzwammen, kastanjechampignons en champignons

3.4
(1,6K)

Dit Italiaanse gerecht heeft een heerlijke smaak door de combinatie van verschillende paddenstoelen én bospaddenstoelenpesto. Deze pesto bevat gedroogde bospaddenstoelen, waaronder eekhoorntjesbrood en duinvoetjes. Je proeft ook de typische ingrediënten voor een lekkere pesto, zoals pijnboompitten.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Courgette

1 unit

Knoflookteen

90 g

Fusilli

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

75 g

Gemengde paddenstoelen

40 g

Bospaddenstoelenpesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten May be present: Pinda's, Selderij)

1.5 tablespoon

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Rucola

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Witte balsamicoazijn

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories702 kcal
Energy (kJ)2937 kJ
Fat37 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate70 g
Dietary Fiber9 g
Protein21 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Pan
Tall-Sided Pan
Plate

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de courgette klein
2

Snijd de courgette klein. Hak of snijd de knoflook fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 12 minuten en giet daarna af.

Voeg de paddenstoelen toe
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de courgette toe en bak 6 - 8 minuten op middelmatig vuur. Voeg halverwege de paddenstoelen toe.

Voeg de kookroom toe
5

Voeg vervolgens de bospaddenstoelenpesto en kookroom toe en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met de witte balsamicoazijn, peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
6

Verdeel de rucola over de borden. Serveer hierop de fusilli en de paddenstoelensaus. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes