Onze zalm heeft het ASC-keurmerk. Wist je dat dit keurmerk niet alleen voor verantwoorde vis, maar ook voor betere werkomstandigheden staat?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
85 g
Giant couscous
50 g
Spinach
25 g
Organic sour cream
10 g
Chopped walnuts
¼ piece
Cucumber
½ piece
Avocado
2.5 g
Fresh basil
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
80 g
Hot smoked salmon flakes
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Breng 300 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel. Voeg de parelcouscous toe en kook in 12 minuten gaar. Giet indien nodig af.
Meng in een hoge kom de helft van de spinazie met de zure room en de walnootstukjes. Voeg 1/2 el extra vierge olijfolie toe per persoon en breng op smaak met peper. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus.
Tip: Voeg eventueel ook een aantal blaadjes verse basilicum toe.
Snijd de komkommer in blokjesSnijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd het verse basilicum in reepjes.Verkruimel de witte kaas
Meng de parelcouscous met de spinazie-room, de overige spinazie en de komkommer. Garneer met de zalmsnippers, de avocado, het basilicum en de witte kaas.