
Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers om met een plat stukje deeg te testen of de houtoven heet genoeg was?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat: Tarwe)
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola en veldsla
⅓ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Paprika
50 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Extra vierge olijfolie
¾ el
Olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Tip: Heb je ui over? Snipper dan de overige ui en voeg toe aan de salade.

Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 350 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.


