Het kipgehakt hebben we alvast voor je op smaak gebracht met Mexicaanse kruiden. Zo zet je vanavond een echte fiesta van smaken op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
70 g
Corn
½ piece
Onion
100 g
Chicken mince with Mexican seasoning
½ sachet(s)
Mexican-style spices
100 g
Passata
2 piece
Wholewheat tortilla
(Contains: Tarwe)
25 g
Grated Gouda
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Tomato
25 g
Radicchio & iceberg lettuce
25 g
Organic sour cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Avocado dip
40 g
Sweet chilli tortilla chips
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1.5 teaspoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Je gebruikt een deel van de ui rauw in de salsa. Houd je hier niet van? Bak dan alle ui mee in deze stap.
Weetje: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.