Skip to main content
Burrata & pecorino pasta
Burrata & pecorino pasta

Burrata & pecorino pasta

met rode puntpaprika, tomaat en smokey tomatenketchup

4.3
(772)

Een topper in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.

Tags:
Extra Veggies
Family
Veggie
Calorie Smart
Allergens:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

1 piece

Garlic

½ piece

Romano pepper

½ sachet(s)

Middle Eastern spice mix

90 g

Conchiglie

(Contains: Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)

½ bulb(s)

Burrata

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 piece

Tomato

100 g

Passata

30 g

Smoky tomato ketchup

5 g

Fresh basil

20 g

Grated Pecorino DOP

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

¼ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories653 kcal
Energy (kJ)2732 kJ
Fat20.4 g
Saturated Fat11.6 g
Carbohydrate86.3 g
Sugar17 g
Dietary Fiber8.7 g
Protein27.4 g
Salt2.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie.
  • Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan.
  • Kook de conchiglie, afgedekt, 14 - 16 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.

Bakken en koken
2
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de puntpaprika in blokjes.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook 2 minuten.
  • Voeg de paprika en Midden-Oosterse kruiden toe en bak 4 minuten mee.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
Pastasaus afmaken
3
  • Meng de tomatenblokjes, smokey tomatenketchup en de passata door de smaakmakers in de hapjespan.
  • Verwarm het geheel nog 2 minuten.
  • Schep de conchiglie en pecorino erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Pluk de blaadjes van het basilicum en hak ze grof.
  • Halveer de burrata. 
  • Verdeel de pasta over de borden en leg er 1/2 burrata per persoon op.
  • Garneer met het basilicum.

More delicious recipes with similar ingredients

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

Lasagne passata met geraspte geitenkaas en verse basilicum

met verse lasagnebladen en gegrilde courgette
Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

Spinazielasagne met provolone en pijnboompitten

in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Lasagne met provolone en pijnboompitten

Lasagne met provolone en pijnboompitten

Een gerecht vol groenten met een bijzondere Italiaanse kaas
Conchiglie met kruidig kipgehakt en pecorino

Conchiglie met kruidig kipgehakt en pecorino

Voorgekruid met Italiaanse smaken
Lasagne met kruidige kipworst

Lasagne met kruidige kipworst

Een smaakvolle worst met zachte aubergine en spinazie
Romige conchiglie met kruidig kipgehakt

Romige conchiglie met kruidig kipgehakt

Het kipgehakt is extra smaakvol door de toegevoegde Italiaanse kruiden
Aubergine uit de oven met tomaat, belegen kaas en penne

Aubergine uit de oven met tomaat, belegen kaas en penne

Een typisch Italiaanse aubergineschotel
Lasagna Italia met knapperige pijnboompitten

Lasagna Italia met knapperige pijnboompitten

Een gerecht vol groenten met een zacht Italiaans kaasje
Lasagne met winterpeen, venkel en provolone

Lasagne met winterpeen, venkel en provolone

Een winterse variant op de klassieke Italiaanse lasagne
Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Een zelfgemaakte pizza met walnoten, verse knoflook en rozemarijn
Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Gemaakt van Libanees platbrood
Lasagne met tomaten-groentesaus en verse geitenkaas

Lasagne met tomaten-groentesaus en verse geitenkaas

Gehaktballetjes in pittige tomatensaus met zilvervliesrijst

Gehaktballetjes in pittige tomatensaus met zilvervliesrijst

De gehaktballetjes zijn voorgekruid met o.a. paprikapoeder, oregano, tijm en komijn
Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten

Met geitenkaas en walnoten
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas
Schelpjespasta met venkel en grana padano

Schelpjespasta met venkel en grana padano

Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

Romige conchigli met groenten, kruidenroomkaas en pecannoten

Italiaanse platbroodpizza

Italiaanse platbroodpizza

Conchiglie integrale met cherrytomatensaus, feta en pompoenpitten

Conchiglie integrale met cherrytomatensaus, feta en pompoenpitten

Pasta à la carbonara met champignons (op=op)

Pasta à la carbonara met champignons (op=op)

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn