
Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 unit
Biologisch wit broodje met roggedesem
(Contains: Gluten, Soja, Sesamzaad)
5 g
Verse bieslook
(May be present: Selderij)
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
40 g
Spekblokjes
drizzle
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak het zuurdesembrood 6 – 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.
Snijd het brood doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.