The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
White baguette
(Contains: Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present: Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy, Tree nuts, Sesame)
35 g
Butter
(Contains: Milk)
5 g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
1 piece
Garlic
to taste
Salt and pepper
Haal de roomboter uit de koelkast. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de dille en peterselie zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn. Meng in een kom de roomboter, knoflook en de verse kruiden met een vork tot een kruidenboter (zie Tip). Breng op smaak met peper en zout.
Tip: Is de roomboter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven tot de boter zacht, maar niet gesmolten is. Je kunt ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven.
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.