Skip to main content
Wildzwijnburger met bospeenpuree
Wildzwijnburger met bospeenpuree

Wildzwijnburger met bospeenpuree

met coppa di Parma, spruitjes en walnoten

Het vlees van het wildzwijn wordt geprezen om zijn unieke wildsmaak. Dat heeft te maken met het gevarieerde dieet van het zwijn - dat net als het varken een omnivoor is.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time35 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Potatoes

⅕ bunch

Bunched carrots

200 g

Brussels sprouts

15 g

Walnuts

25 g

Coppa di Parma

200 g

Mustard cress

1 piece

Shallot

1 piece

Wild boar burger

Not included in your delivery

5 milliliters

[Plant-based] milk

1 tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

1.5 teaspoon

Mustard

Nutrition Values

Calories976 kcal
Energy (kJ)4084 kJ
Fat58 g
Saturated Fat19 g
Carbohydrate64 g
Sugar16 g
Dietary Fiber18 g
Protein42 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Sautépan or large frying pan
Potato Masher
Aluminum Foil

Cooking Steps

Koken
1

Breng ruim water aan de kook in 2 pannen met deksel. Was of schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Snijd het loof van de bospeen af, halveer eventueel grote bospenen in de lengte en snijd in stukken van 5 cm. Kook de aardappelen en bospeen in een van de pannen in 15 - 17 minuten gaar. Kook de spruiten 4 minuten in de andere pan. Giet af en spoel de spruiten onder koud water zodat ze niet verder garen.

Walnoten roosteren
2

Hak de walnoten grof. Verhit een koekenpan zonder bakvet op middelhoog vuur. Rooster de walnoten tot ze beginnen kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart. Trek ondertussen de coppa di Parma uit elkaar in kleinere stukken. Knip de mosterdcress los van het plantje.

Spruiten bakken
3

Snipper de sjalot. Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan of hapjespan op middelhoog vuur. Bak de spruiten met de helft van de sjalot 8 minuten al roerend aan. Voeg dan de coppa di Parma toe aan de pan met spruiten. Bak nog 2 minuten op hoog vuur of tot de coppa di Parma goed is aangebakken.

Tip: Heb je erg grote spruiten gekregen? Snijd ze dan eventueel doormidden zodra ze zijn afgekoeld.

Puree afmaken
4

Giet de aardappelen en bospeen af en stamp fijn met een aardappelstamper. Voeg een scheutje melk toe en per persoon: 1/2 el boter en 1 tl mosterd. Meng goed. Breng de puree op smaak met peper en zout. Houd de puree warm op laag vuur.

Wildzwijnburger bakken
5

Verhit de overige olijfolie in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de wildzwijnburger 2 - 3 minuten per kant. Voeg de overige sjalot toe wanneer je de burger omdraait. Breng op smaak met peper en zout. Haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Voeg een scheutje water toe aan de koekenpan en per persoon: 1/2 el boter en 1/2 tl mosterd. Kook kort in en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Schep de puree op de borden. Leg de burger en de spruitjes ernaast. Garneer de spruitjes met de walnoten en de puree met de mosterdcress. Serveer met de jus.

More delicious recipes with similar ingredients

Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Gevulde kipfilet met ricotta en coppa di Parma

Met citroenrisotto
Fusion Meatball Sub with Greek-Style Cheese

Fusion Meatball Sub with Greek-Style Cheese

with za'atar potatoes, parsley & Middle Eastern spices
Visstoof met kokosmelk

Visstoof met kokosmelk

met aardappelen, courgette en prei
Varkenshaas in sinaasappelsaus

Varkenshaas in sinaasappelsaus

met vadouvanspruitjes en aardappelpuree
Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

met champignons, hazelnoten en vers basilicum
Tomatensoep met Thaise twist

Tomatensoep met Thaise twist

met pompoen, wortel en kokosmelk
Gekonfijte kippendij met krokant ontbijtspek

Gekonfijte kippendij met krokant ontbijtspek

met kalfsjus en aardappelpuree
Rollade wellington

Rollade wellington

met pastinaak-aardappelpuree, haricots verts en cranberryjus
Surinaams gekruide kippendij en aardappel

Surinaams gekruide kippendij en aardappel

met ei en sperziebonen
Feestelijke varkenshaas in ontbijtspek met risotto

Feestelijke varkenshaas in ontbijtspek met risotto

met romige paddenstoelensaus, spitskool en broccoli
Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

met kokosmelk, verse mais en tomaat
Gevulde kipfilet met coppa di parma

Gevulde kipfilet met coppa di parma

Met ricotta, citroenrisotto en geroosterde courgette
Spinazie-aardappelpuree met spek

Spinazie-aardappelpuree met spek

met gebakken spitskool en Aziatisch geïnspireerde saus
Ovenschotel van broccoli en spitskool

Ovenschotel van broccoli en spitskool

met spekjes, geitenkaas en ui
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Double protein - Scandinavische salade met dubbele portie doradefilet

Double protein - Scandinavische salade met dubbele portie doradefilet

met little gem, verse dille en gebakken aardappelen
Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

Midden-Oosterse parelcouscous met gekonfijte kippendij

met zoete twist, een frisse salade en buffelyoghurt
Veggie + protein - Parelcouscoussalade met varkensworstjes als extra

Veggie + protein - Parelcouscoussalade met varkensworstjes als extra

met avocado en feta en koriander
Grote garnalen in knoflookmarinade

Grote garnalen in knoflookmarinade

met parelcouscous, zachte geitenkaas, leccino olijven en noten-kruidentopping
Green goddess salade met parelcouscous en burrata

Green goddess salade met parelcouscous en burrata

met komkommer en basilicum

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheese Schnitzel in Sage Butter with Giant Couscous

Cheese Schnitzel in Sage Butter with Giant Couscous

with lemon mayonnaise, pumpkin & parsnip
Chicken Sausages over Creamy Pesto Spaghetti

Chicken Sausages over Creamy Pesto Spaghetti

with mushrooms, leek & Italian seasoning
Sticky Harissa Eggplant Pizza with Kale & Mozzarella

Sticky Harissa Eggplant Pizza with Kale & Mozzarella

with caramelised onion & ras el hanout
Filet Mignon with Hollandaise Sauce

Filet Mignon with Hollandaise Sauce

with herbed baby potatoes, salad & honey-mustard dressing
Cheesy Chicken Tortilla Bake with Sour Cream

Cheesy Chicken Tortilla Bake with Sour Cream

on wholewheat tortillas with tomato salsa & corn
Jumbo Shrimp with Fresh Tagliatelle

Jumbo Shrimp with Fresh Tagliatelle

in spicy tomato sauce with Brandt & Levie sausage
Brandt & Levie Sausage with 'Stamppot' & Greek-Style Cheese

Brandt & Levie Sausage with 'Stamppot' & Greek-Style Cheese

with hidden veggies for kids: leek, carrot & onion
Wild Boar Ragù Bolognese with Gnocchi & Grana Padano

Wild Boar Ragù Bolognese with Gnocchi & Grana Padano

with bacon, red wine & arugula side salad
Chicken in Harissa-Pomegranate Sauce with Shaved Almonds

Chicken in Harissa-Pomegranate Sauce with Shaved Almonds

over fragrant courgette bulgur with fresh mint
Salmon in Creamy Garlic Sauce

Salmon in Creamy Garlic Sauce

over celeriac purée with a crisp endive salad
Bulgogi Steak Bowl

Bulgogi Steak Bowl

over rice with sesame slaw & gomashio
Bulgogi Noodle Stir-Fry with Turkey Breast

Bulgogi Noodle Stir-Fry with Turkey Breast

with scallions & black sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Creamy Fennel & Leek Lasagna

Creamy Fennel & Leek Lasagna

with fresh basil, Italian cheese & oregano
Sweet & Sticky Chicken with Gomashio Broccoli

Sweet & Sticky Chicken with Gomashio Broccoli

over garlic-ginger rice with crispy onions
Pasta Caprese with Serrano Ham

Pasta Caprese with Serrano Ham

with pesto rosso & pumpkin seeds
Salmon with Baby Potato Salad

Salmon with Baby Potato Salad

with apple, fennel & dill
BBQ Chicken Pitas with Cucumber Slaw

BBQ Chicken Pitas with Cucumber Slaw

with fresh herbs, fried onion & Romano pepper
Chicken Fillets with Sticky Orange Sauce

Chicken Fillets with Sticky Orange Sauce

with rosemary potato wedges & roasted broccoli
Hearty Beef & Pork Pie with BBQ Rub

Hearty Beef & Pork Pie with BBQ Rub

with carrot, tomato & celery