Skip to main content
Warme appel-havermoutkruimel

Warme appel-havermoutkruimel

4.2
(37)

An apple a day keeps the doctor away! Bekijk ons blog voor feitjes over verschillende appelsoorten.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 unit

Appel

100 g

Havermout

(Contains: Gluten)

½ unit

Gemalen kaneel

300 milliliters

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

1 unit

Honing

25 g

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

pinch

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories592 kcal
Energy (kJ)2476.9 kJ
Fat29 g
Saturated Fat17 g
Carbohydrate64 g
Dietary Fiber7 g
Protein14 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Saucepan
Bowl
Oven Dish

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de appel klein.
2

Smelt de roomboter in een steelpan op laag vuur. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel klein.

Meng de ingrediënten in een kom.
3

Meng in een kom de appel, gesmolten roomboter, havermout, honing, kaneel en een snufje zout en doe daarna in een ovenschaal. Bak de appelkruimel 10 - 15 minuten in de oven.

Verdeel de warme appel-kruimel over diepe kommen en verdeel de Griekse yoghurt.
4

Verdeel de warme appelkruimel over diepe kommen en serveer met de Griekse yoghurt.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes