The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ piece
Lemon
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
2.5 g
Fresh chives
(May be present: Selderij)
1 piece
Garlic
4 g
Panko breadcrumbs
5 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Gluten, Tarwe)
100 g
Fish medley: salmon, tuna, cod & shrimp
3 tablespoon
Olive oil
to taste
Olive oil
2 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.
Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.