
Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Baby potatoes
1 piece
Carrot
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
25 g
Organic sour cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Apple
½ sachet(s)
Za'atar
(Contains: Sesamzaad)
½ piece
Bell pepper
75 g
Falafel
(May be present: Mosterd, Soja, Gluten)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Water for the sauce
to taste
Salt and pepper




Weetje: Peterselie is rijk is aan ijzer. Per gram bevat peterselie drie keer meer ijzer dan biefstuk. Dat betekent dat zelfs de kleine hoeveelheid peterselie in dit recept bijdraagt aan een gezonde ijzerinname.