
Sjalotten zijn iets delicater en hebben een verfijndere smaak dan gewone uien. Je kunt ze dus op vrijwel dezelfde manier gebruiken, en met heel weinig moeite je gerecht naar een hoger niveau tillen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Pork tenderloin
(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
10 g
Chopped pecans
(Contains: Pecannoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 g
Orzo
(Contains: Tarwe May be present: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
1 piece
Garlic
½ piece
Endive
½ piece
Shallot
100 g
Spinach
(May be present: Selderij)
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Mustard
½ tablespoon
Olive oil
30 milliliters
Water
175 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper




Weetje: Wist je dat witlof haar kleur dankt aan het feit dat de bladeren het zonlicht niet zien? Hierdoor produceert de plant geen chlorofyl of bladgroen, wat witlof een groene kleur zou geven.