
Met dit recept tover je 268 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
120 g
Marinated steak
(Contains: Selderij May be present: Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Soja, Gluten, Sesamzaad)
40 g
Quinoa
½ piece
Onion
½ piece
Cucumber
½ piece
Purple carrot
1 piece
Tomato
¼ head
Butter lettuce
½ piece
Lime
5 g
Fresh flat leaf parsley & coriander
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
¼ piece
Garlic
10 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Sesamzaad, Noten)
1 tablespoon
Wittewijnazijn
½ teaspoon
Suiker
¼ tablespoon
Zonnebloemolie

Tip: Haal voor het beste resultaat de biefstuk 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.

Tip: Houd je niet van rauwe ui door de salade? Bak de ui dan straks mee met de biefstuk.

Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
