Goedemorgen
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Kleine speltbaguette
(Contains: Gluten)
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
50 g
Geraspte oude kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Spinazie
(May be present: Selderij)
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden en bak de speltbaguette 6 – 8 minuten.
Kluts ondertussen de eieren met een vork in een kom en meng de oude kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de roomboter in een koekenpan, scheur de spinazie klein boven de pan en laat al roerend slinken.
Verdeel de spinazie zorgvuldig over de bodem van de koekenpan, schenk het ei erin en bak een omelet op middellaag vuur. Draai halverwege om.
Snijd de speltbaguette open en beleg met de spinazie-kaasomelet.