Skip to main content
Portobello’s uit de oven met geitenkaas en walnoten
Portobello’s uit de oven met geitenkaas en walnoten

Portobello’s uit de oven met geitenkaas en walnoten

De portobello is misschien wel de mooiste paddenstoel die er is. Het is een grote versie van de kastanjechampignon en door zijn forse afmeting zeer geschikt om te vullen. In dit gerecht doe je dat met geitenkaas. Even in de oven en je hebt, naast een heerlijk gerecht, ook nog een prachtig plaatje.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Aubergine

300 g

Roodschillige aardappelen

¼ sprig

Verse rozemarijn

1.5 unit

Rode ui

2 unit

Portobello

40 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

2 sprig

Verse bladpeterselie

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Honing

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories675 kcal
Energy (kJ)2824 kJ
Fat33 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate69 g
Dietary Fiber12 g
Protein19 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Wok with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Besprenkel met olijfolie
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de aubergine in de lengte, snijd in halve plakken van ½ cm en verdeel op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de helft van de olijfolie, breng op smaak met peper en zout en bak 30 minuten in de oven.

Snijd de aardappelen
2

Was ondertussen de aardappelen (roseval) grondig, snijd de aardappelen smalle parten. Ris de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak fijn. Verhit de overige olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen met de helft van de rozemarijn, afgedekt, 25 - 30 minuten op middelmatig vuur. Breng op smaak met peper en zout. Haal in de laatste 5 minuten de deksel van de pan.

3

Snijd ondertussen de rode ui in ringen en vul de open kant van de portobello met de geitenkaas. Besprenkel met de honing.

Leg de portobello's op de bakplaat
4

Haal na 15 minuten de bakplaat uit de oven, schep de aubergineplakken om en leg de portobello’s en rode ui ertussen. Bestrooi de groenten met de overige rozemarijn en besprenkel eventueel met extra olijfolie. Plaats de bakplaat terug in de oven.

5

Hak ondertussen de walnoten grof. Strooi de walnoten in de laatste 5 minuten over de bakplaat met groenten. Hak de peterselie grof.

Garneer met peterselie
6

Verdeel de aardappelen en portobello’s met ovengroenten over de borden. Garneer met de peterselie en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.

More delicious recipes with similar ingredients

Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

De kippendij is gekonfijt in onder meer rozemarijn, tijm en knoflook
Gnocchi met tijm en geitenkaas, honing en pompoenpitten

Gnocchi met tijm en geitenkaas, honing en pompoenpitten

Extra in de 5-maaltijdenbox en Veggiebox
Gnocchi met buffelmozzarella en aubergine uit de oven

Gnocchi met buffelmozzarella en aubergine uit de oven

met basilicum en cherrytometen
Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

De runderrolletjes vul je zelf met olijventapenade
Rijst met kastanjechampignons in zoete sojasaus

Rijst met kastanjechampignons in zoete sojasaus

Met geroosterde broccoli, cashewnoten en spiegelei
Geroosterde feta met honing en bataat

Geroosterde feta met honing en bataat

Met groene linzen, cherrytomaten en gemengde sla
Mediterrane salade met falafel

Mediterrane salade met falafel

Met parelcouscous, olijven en hummus
In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

In Libanees platbrood gerolde falafel met rodekool

Een Midden-Oosters gerecht met Hollandse rodekool
Lasagne met pompoen

Lasagne met pompoen

Met geitenkaas en walnoten
Volkoren pita met falafel, aubergine en salade

Volkoren pita met falafel, aubergine en salade

Je rolt zelf falafelballetjes
Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Bietenpizza met ricotta, courgette en champignons

Een kleurrijke pizza op een bijzondere bodem
Broodje köfte-runderburger met paprika-yoghurtsaus en maïskolf

Broodje köfte-runderburger met paprika-yoghurtsaus en maïskolf

Op de huid gebakken zeebaarsfilet en parelgerst

Op de huid gebakken zeebaarsfilet en parelgerst

Brandt & Levie varkensworst met kruidige bulgur en peterselie-muntdressing

Brandt & Levie varkensworst met kruidige bulgur en peterselie-muntdressing

Conchiglie met rode biet, peer, geitenkaas en walnoten

Conchiglie met rode biet, peer, geitenkaas en walnoten

Kippendij met coppa di parma, knoflookboontjes en gebakken aardappelen

Kippendij met coppa di parma, knoflookboontjes en gebakken aardappelen

Traditionele shakshuka met ei en geitenkaas

Traditionele shakshuka met ei en geitenkaas

Krieltjes met venkel, danablu, walnoten en citroendressing

Krieltjes met venkel, danablu, walnoten en citroendressing

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Italian-Style Tortelloni Soup with Spinach

Italian-Style Tortelloni Soup with Spinach

with Italian cheese & basil crème
Singapore-Style Noodles with Shrimp & Pork Belly

Singapore-Style Noodles with Shrimp & Pork Belly

inspired by Hokkien Mee, with crispy onions & a twist of lime
Lomo Saltado-Style Steak Strips & French Fries

Lomo Saltado-Style Steak Strips & French Fries

Peruvian classic, with tomato, parsley & bell pepper
Creamy Chicken Meatball & Broccoli Orzo

Creamy Chicken Meatball & Broccoli Orzo

one simple recipe with extra flavours for parents!
Sticky Turkey Skewers with Coconut Green Beans

Sticky Turkey Skewers with Coconut Green Beans

over rice with chili pepper & yellow curry spices
Creamy Green Lentil Stew with Pecorino

Creamy Green Lentil Stew with Pecorino

with kale & a garlic poppyseed roll
Double Pesto Mac & Cheese with Mozzarella

Double Pesto Mac & Cheese with Mozzarella

with hidden veggies for kids: broccoli
Chickpea & Sweet Potato Curry

Chickpea & Sweet Potato Curry

over rice with apricot chutney & fresh herbs
Hearty Couscous Bowl with Greek-Style Cheese

Hearty Couscous Bowl with Greek-Style Cheese

with sweet potato, lemon, almonds & cucumber
Ribeye Steak with Orange-Glazed Carrots & Shaved Almonds

Ribeye Steak with Orange-Glazed Carrots & Shaved Almonds

over sweet potato mash with onion jus & cucumber salad
Keto-Friendly Pork Tenderloin Salad with Greek Style-Cheese & Cucumber Yogurt

Keto-Friendly Pork Tenderloin Salad with Greek Style-Cheese & Cucumber Yogurt

with roasted eggplant, butter lettuce & cashews
Cheese Schnitzel with Garlic Baby Potatoes

Cheese Schnitzel with Garlic Baby Potatoes

with a creamy cucumber-apple salad & fresh herbs
Fish Tacos with Avocado-Kiwi Salsa & Sour Cream

Fish Tacos with Avocado-Kiwi Salsa & Sour Cream

with jalapeño, red cabbage & fresh herbs
Tuna Potato Salad with Greek-Style Cheese

Tuna Potato Salad with Greek-Style Cheese

with capers, green beans & fresh dill
Sweet Soy Chicken with Hot Honey Peanuts

Sweet Soy Chicken with Hot Honey Peanuts

over garlic rice with pak choi & carrot
Flemish-Style Sausage Rolls

Flemish-Style Sausage Rolls

with homemade applesauce & crunchy slaw
Creamy Sweet Potato Dahl with Naan

Creamy Sweet Potato Dahl with Naan

with pumpkin seed salsa, lime & spinach
Spicy Tempeh in East Asian-Style Sauce

Spicy Tempeh in East Asian-Style Sauce

with potato wedges & vegetables
Chicken Thigh Strips in Yellow Curry Sauce

Chicken Thigh Strips in Yellow Curry Sauce

over cauliflower rice with bell pepper
Veggie Schnitzel over Garlic-Ginger Rice

Veggie Schnitzel over Garlic-Ginger Rice

with quick-pickled slaw, East Asian-style sauce & gomashio