Skip to main content
Portobello met geitenkaas uit de oven

Portobello met geitenkaas uit de oven

Met walnoten, honing en verse rozemarijn

4.3
(1,5K)

De portobello is een uitvergrote versie van de kastanjechampignon en door de forse afmeting is hij perfect om te vullen. Dat doe je vandaag met de klassieke combinatie van geitenkaas en honing. Even in de oven en je hebt een prachtig plaatje.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

300 g

Roodschillige aardappelen

½ bunch

Verse rozemarijn

½ unit

Rode ui

½ unit

Courgette

1 unit

Portobello

40 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

15 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Honing

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Energy (kJ)2862 kJ
Calories684 kcal
Fat32 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate74 g
Sugar17.7 g
Dietary Fiber11 g
Protein21 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Paper Towel
Pan with Lid
Casserole with Lid
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

Aardappelen bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en kook ruim water in een pan met deksel voor de aardappelen. Was de aardappelen grondig en snijd ze in lange smalle parten. Kook de aardappelen 4 – 6 minuten. Giet af en laat uitstomen zonder deksel. Dep de aardappelen vervolgens droog met een schone theedoek of keukenpapier.

Snijden
2

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Snijd de rode ui in ringen en snijd de courgette in dunne plakken.

Aardappelen bakken
3

Verhit de de hel van de olijfolie in een hapjespan met deksel en bak de aardappelen met de hel van de rozemarijn, peper en zout, afgedekt, 18 – 22 minuten op middelhoog vuur. Haal in de laatste 5 minuten de deksel van de pan.

Groenten in de oven
4

Leg ondertussen de courgette en rode ui op een bakplaat met bakpapier. Leg de portobello er met de open kant naar boven tussen en vul de portobello met de geitenkaas. Besprenkel met de overige olijfolie en de honing en bestrooi met de overige rozemarijn, peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.

Walnoten meebakken
5

Hak ondertussen de walnoten grof. Strooi de walnoten na 10 minuten over de bakplaat met groenten.

Serveren
6

Verdeel de aardappelen en portobello met ovengroenten over de borden. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes