
Jasmijnrijst lijkt qua structuur, uiterlijk en voedingswaarde op basmatirijst. Toch zijn ze niet hetzelfde. Jasmijnrijst heeft namelijk een iets sterkere smaak.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
200 g
Vegetable mix
2 piece
Egg
75 g
Jasmine rice
1 piece
Scallions
20 g
Kimchi sauce
½ piece
Garlic
1 cm
Fresh ginger
½ sachet(s)
Korean-style spice mix
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
180 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper
1.5 tablespoon
Olive oil

Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.


Tip: Houd je niet van lopend eigeel? Gebruik dan een spatel om de eieren om te draaien en bak nog 1 minuut aan de andere kant.
