The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
1 unit
Belegen kaasplakken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Grana padano-gruyèremix, geraspt
(Contains: Ei, Melk (inclusief lactose))
60 g
Rode cherrytomaten
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Scheid 2 eieren. Meng de eidooiers met peper en zout in een kom. Klop de eiwitten in een andere kom stijf met een mixer. Voeg de eidooiers toe aan het eiwit en spatel voorzichtig door.
Smelt een ½ el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op laag vuur en voeg het eimengsel toe. Beleg één helft van het ei met een ½ plak belegen kaas en ¼ deel van de gruyère-grana padanomix. Bak 3 minuten afgedekt op middelmatig vuur.
Vouw de onbelegde helft van de omelet over de belegde helft en bestrooi weer met ¼ deel van de gruyère-grana padanomix. Bak de dichtgevouwen omelet, afgedekt, nog 2 minuten op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de cherrytomaten.
Serveer de omelet met de cherrytomaten. Herhaal de bereidingswijze voor de overige eters.