Lekker: deze baguette is onder meer gegarneerd met sesamzaad en zonnebloempitten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
50 g
Oude-kaasplakken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Meerzadenbaguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst, Sesamzaad May be present: Lupine, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Gluten)
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 190 graden. Kluts de eieren met het grootste deel van de oude kaas in een kom. Bestrooi met peper en zout.
Bak de meerzaden-pittenbaguettes 8 minuten in de oven.
Smelt de helft van roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.
Snijd de meerzaden-pittenbaguettes open, smeer op elke helft de overige roomboter en verdeel het ei erover. Garneer met de overige oude kaas.