Skip to main content
Kokos-vissoep met doradefilet en udonnoedels
Kokos-vissoep met doradefilet en udonnoedels

Kokos-vissoep met doradefilet en udonnoedels

3.9
(1,5K)

Kokos-vissoep is een van oorsprong Thais gerecht. Het is een geurige soep met een stevige en smaakvolle dorade of goudbrasem en de heerlijke zoete en romige smaak van kokosmelk. De dikke Japanse noedels passen perfect bij deze soep en de sereh of gemalen citroengras zorgt voor de frisse toets!

Allergens:
Vis
Gluten
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

125 g

Snijbonen

1 teaspoon

Gemalen citroengras

125 milliliters

Kokosmelk

1 unit

Doradefilet met huid

(Contains: Vis)

5 milliliters

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

100 g

Verse udonnoedels

(Contains: Gluten)

75 g

Gesneden Paksoi

Not included in your delivery

300 milliliters

Groentebouillon

1 tablespoon

Zonnebloemolie

⅓ teaspoon

Sambal

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories547 kcal
Energy (kJ)2288.6 kJ
Fat30 g
Saturated Fat20 g
Carbohydrate40 g
Dietary Fiber8 g
Protein27 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Wok with Lid

Cooking Steps

Snijd de snijbonen in schuine reepjes.
1

Bereid de bouillon. Snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de steelaanzet van de snijbonen en snijd in schuine reepjes van 1 cm.

Roer de kokosmelk goed door.
2

Roer de kokosmelk goed door (zie tip onderaan deze kaart).

3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg in de laatste 30 seconden de sambal en sereh toe. Voeg de bouillon, kokosmelk, sojasaus en snijbonen toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de soep 8 minuten op laag vuur.

Voed de noedels toe aan de soep.
4

Snijd ondertussen de dorade in blokjes van 2 cm. Voeg de udonnoedels, paksoi en dorade toe aan de wok of soeppan. Breng aan de kook en laat afgedekt nog 4 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
5

Verdeel de kokos-vissoep over de kommen.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes