
Jalfrezi is een droge curry. Dat betekent dat hij in minder vloeistof wordt gekookt dan andere curry's. Het resultaat is een dikke, smakelijke saus die de groenten en proteïne omhult. Vandaag maak je een curry in Jalfrezi-stijl met gouden rijst.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Diced chicken breast
½ piece
Onion
1 piece
Tomato
½
Tomato paste
75 g
Basmati rice
5 g
Mint, coriander & Thai basil
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ piece
Cucumber
½ sachet(s)
Yellow curry spices
½ sachet(s)
Curry powder
(Contains: Selderij, Mosterd)
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
30 milliliters
Water for the sauce
½ teaspoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper




Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!