Voeg een deel van de kaas toe aan de pastasaus. Maar niet alles! Je hebt namelijk nog een deel nodig om het gerecht mee te garneren!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Ui
2 unit
Pruimtomaat
⅓ unit
Peen
½ can
Tomatenpuree
1 teaspoon
Gedroogde rozemarijn
25 g
Provolonevlokken
(Contains: Melk (inclusief lactose))
125 g
Verse ravioli met bospaddenstoel en truffel
(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Ei)
100 milliliters
Groentebouillon
½ tablespoon
Olijfolie
½ tablespoon
Zwarte balsamicoazijn
to taste
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Bereid de bouillon. Snipper de ui. Snijd de pruimtomaat klein en snijd de peen in blokjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg de peen toe en roerbak 5 minuten.
Kook ondertussen 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli.
Voeg de tomatenpuree toe aan de wok of hapjespan en bak 1 minuut mee. Voeg vervolgens de tomaat, rozemarijn en bouillon toe en kook 5 minuten op laag vuur. Voeg na 4 minuten de zwarte balsamicoazijn toe. Breng op smaak met peper en zout en voeg de helft van de provolone toe aan de saus.
Kook ondertussen de ravioli, afgedekt, 2 - 3 minuten.
Verdeel de ravioli en de saus over de borden. Garneer met de overige provolone en voeg naar smaak extra vierge olijfolie toe.