Skip to main content
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt, romige tomatensaus, kruidenroomkaas en vijf soorten groenten
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt, romige tomatensaus, kruidenroomkaas en vijf soorten groenten

Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt, romige tomatensaus, kruidenroomkaas en vijf soorten groenten

4.2
(3,1K)

Deze gemakkelijke en snelle orzo maak je met gekruid rundergehakt, kruidenroomkaas, tomatenblokjes en een groentemix die bestaat uit peen, Chinese kool, witte kool, rode paprika en prei. Het resultaat is een romig, lichtzoet gerecht voor het hele gezin.

Allergens:
Gluten
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½

Ui

1

Knoflookteen

85

Orzo

(Contains: Gluten, Tarwe May be present: Soja, Lupine, Mosterd, Ei)

½

Tomatenpuree

100

Rundergehakt

200

Groentemix

(May be present: Selderij)

25

Kruidenroomkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

200

Groentebouillon

½

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Peper en zout

Nutrition Values

Calories945 kcal
Energy (kJ)3954 kJ
Fat35 g
Saturated Fat17.1 g
Carbohydrate96 g
Sugar11.7 g
Dietary Fiber15 g
Protein53 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Bouillon bereiden
1

Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de orzo.

Smaakmakers snijden
2

Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn.

Orzo koken
3

Voeg de orzo toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 8 - 9 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt. Giet vervolgens af en spoel af. Laat zonder deksel uitstomen en roer los met een vork.

Saus maken
4

Verhit ondertussen de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de tomatenpuree en het rundergehakt toe en bak in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak, afgedekt, 7 minuten op middellaag vuur.

Op smaak brengen
5

Meng vervolgens de kruidenroomkaas toe, laat de saus 1 minuut doorkoken en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
6

Verdeel de orzo over de borden en serveer de pastasaus erbovenop.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes