
Wist je dat onze kabeljauw in de koude wateren rond IJsland gevangen wordt met hengel en lijn? Minimale bijvangst gegarandeerd!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Cod fillet
(Contains: Vis)
75 g
White long grain rice
½ piece
Garlic
1.5 piece
Carrot
¼ piece
Lime
25 g
Organic full-fat yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
15 g
Harissa
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
[Plant-based] butter
30 milliliters
Water
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Een deel van de knoflook wordt rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak dan alle knoflook mee in de volgende stap.

Tip: De wortels zijn nu al dente. Bak ze 3 - 5 minuten langer als je ze zachter wilt hebben.

Weetje: De kabeljauw in dit gerecht is rijk aan jodium - een belangrijk mineraal voor de schildklier, stofwisseling en de groei van kinderen.
