De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Baby potatoes
1 piece
Red onion
2 piece
Pork tenderloin
(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
165 g
Pre-cooked beetroot
½ piece
Pear
20 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & frisée
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Balsamic vinegar
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar
Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je liever van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.
Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat hij niet aan de pan blijft kleven.
Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!