
De held van dit gerecht is de rode biet - deze rode knol zorgt voor veel vezels en zit bomvol kalium.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
250 g
Baby potatoes
1 piece
Red onion
2 piece
Pork tenderloin
(May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
165 g
Pre-cooked beetroot
½ piece
Pear
20 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & frisée
10 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Balsamic vinegar
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 teaspoon
Mustard
½ tablespoon
White wine vinegar


Tip: Varkenshaas kun je rosé eten. Houd je liever van goed doorbakken vlees? Bak de varkenshaas dan gerust iets langer.

Tip: Bak de peer niet te lang en gebruik voldoende boter zodat hij niet aan de pan blijft kleven.

Tip: Wist je dat peren veel vezels bevatten? Mede door de peer geeft deze maaltijd je al de helft van de ADH vezels!