Skip to main content
Romige linguine met champignons
Romige linguine met champignons

Romige linguine met champignons

met geitenkaas, walnoot en semi-gedroogde tomaatjes

3.8
(1,9K)

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door champignons.

Tags:
Veggie
Family

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

125 g

Mushrooms

½ piece

Onion

1 piece

Garlic

35 g

Semi-dried tomatoes

90 g

Linguine

⅓ sachet(s)

Dried oregano

40 milliliters

Cooking cream

25 g

Grated mature goat's cheese

10 g

Chopped walnuts

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

75 milliliters

Low sodium vegetable stock

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories760 kcal
Energy (kJ)3180 kJ
Fat37 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate75 g
Sugar8 g
Dietary Fiber8.9 g
Protein27 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok or sautépan with lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine. Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.

Koken
2

Snijd de semi-gedroogde tomaten klein. Kook de linguine, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel.

Pasta maken
3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui, knoflook en gedroogde oregano 2 – 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de champignons toe en bak 4 – 6 minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut (zie TIP). Meng er de semi-gedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

Tip: Eet je dit gerecht met kinderen en houden ze niet van geitenkaas? Meng deze dan niet door de saus, maar zet alle geitenkaas apart op tafel als garnering. 

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.

Tip: Houd je van een geroosterde smaak? Verhit dan een koekenpan op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes