LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de broccoli vervangen door champignons.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
125 g
Mushrooms
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
35 g
Semi-dried tomatoes
90 g
Linguine
⅓ sachet(s)
Dried oregano
40 milliliters
Cooking cream
25 g
Grated mature goat's cheese
10 g
Chopped walnuts
½ tablespoon
Olive oil
75 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper
Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine. Snijd de champignons in kwarten. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn.
Snijd de semi-gedroogde tomaten klein. Kook de linguine, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel.
Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui, knoflook en gedroogde oregano 2 – 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de champignons toe en bak 4 – 6 minuten. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut (zie TIP). Meng er de semi-gedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.
Tip: Eet je dit gerecht met kinderen en houden ze niet van geitenkaas? Meng deze dan niet door de saus, maar zet alle geitenkaas apart op tafel als garnering.
Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.
Tip: Houd je van een geroosterde smaak? Verhit dan een koekenpan op hoog vuur en rooster de walnootstukjes tot ze beginnen te kleuren.