
Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
½ piece
Red onion
½ sachet(s)
Yellow curry spices
200 g
Vegetable mix with mushrooms
125 milliliters
Coconut milk
2.5 g
Fresh coriander
20 g
Salted peanuts
100 g
Fresh udon noodles
(Contains: Gluten, Tarwe)
10 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
¼ tablespoon
Sunflower oil
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.

Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.


Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.