Chocolade combineert verrassend goed met exotische smaken, zoals die van de mango in dit dessert. De cashewnoten zorgen voor een lekker bite.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Mango
400 milliliters
Chocoladevla
(Contains: Melk (inclusief lactose))
15 g
Cashewnoten
(Contains: Pinda's, Noten)
¼ teaspoon
Gemalen kardemom
1 teaspoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ teaspoon
Bruine suiker
Verwarm de oven voor op 175 graden. Verdeel de rauwe cashewnoten over een bakplaat met bakpapier en bak de cashewnoten 8-10 minuten in de oven, of tot ze goudbruin kleuren.
Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Voeg de nog warme cashewnoten toe aan een kom en meng ze met de kardemon, roomboter en suiker.
Verdeel de chocoladevla over de kommen. Garneer met de blokjes mango en bestrooi met de kardemom-cachews.