Skip to main content
Casarecce met kipgehakt in romige saus
Casarecce met kipgehakt in romige saus

Casarecce met kipgehakt in romige saus

Met spinazie en cherrytomaatjes

4.3
(557)

Voor dit heerlijk romige gerecht met spinazie gebruik je casarecce, een pastasoort die oorspronkelijk uit Sicilië komt. De vorm van deze pasta houdt de saus goed vast, wat zorgt voor een smaakvolle combinatie bij elke hap.

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

125 g

Rode cherrytomaten

90 g

Casarecce

(Contains: Gluten May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)

100 g

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

1 teaspoon

Paprikapoeder

50 milliliters

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 g

Spinazie

(May be present: Selderij)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3100 kJ
Calories741 kcal
Fat29 g
Saturated Fat10.6 g
Carbohydrate79 g
Sugar13.6 g
Dietary Fiber9 g
Protein37 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. • Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn. • Halveer de rode cherrytomaten. • Kook de casarecce, afgedekt, 10 - 12 minuten beetgaar. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Bakken
2

• Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel. • Rul het kipgehakt 5 minuten op middelhoog vuur. • Voeg halverwege de ui en de knoflook toe. • Voeg de cherrytomaten, het paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm het geheel 2 minuten.

Spinazie toevoegen
3

• Scheur de spinazie, eventueel in delen, klein boven de pan en roerbak tot de blaadjes geslonken zijn. • Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de casarecce over de borden en schep de saus erover.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes