
De zalm is op ambachtelijke wijze warm gerookt en draagt daarnaast het ASC-keurmerk - smaak en duurzaamheid gegarandeerd.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Red onion
½ piece
Cucumber
1 piece
Wholegrain ciabatta
(Contains: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe May be present: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
5 g
Fresh dill
(May be present: Selderij)
75 g
Hot smoked salmon flakes
(Contains: Vis)
25 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
30 g
Arugula & lamb's lettuce
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
White balsamic vinegar
1 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui.

Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el witte balsamicoazijn en 1 tl mosterd. Breng de dressing op smaak met peper en zout en meng de helft van de ui erdoor.

Snijd 4 plakken per persoon van de komkommer om het broodje mee te beleggen. Snijd de overige komkommer in blokjes en meng in de saladekom met de dressing. Bak de bruine ciabatta's 8 - 10 minuten in de oven.

Snijd de dille fijn. Meng in een kom de zalmsnippers met de mayonaise, de overige ui en de dille. Breng op smaak met peper en zout.
Weetje: Deze maaltijd bevat door de grote hoeveelheid groente (300 gram) veel vezels en is door de zalm en mayonaise rijk aan onverzadigde vetten. Beide dragen bij aan een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van je hart en bloedvaten.

Meng de rucola en veldsla met de dressing in de saladekom.

Snijd de broodjes open en beleg met de zalmsalade en de komkommerschijfjes. Leg op ieder bord een broodje en serveer de salade ernaast.