
Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 cm
Fresh ginger
100 g
Chicken thigh strips
10 g
Pre-cut onion & garlic
100 g
Fresh udon noodles
(Contains: Gluten, Tarwe)
200 g
Vegetable mix
g
Vegetable mix with cabbage
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
2.5 g
Fresh coriander
15 g
Salted peanuts
to taste
Salt and pepper
¾ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 tablespoon
Sunflower oil

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.

Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.

Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.