Skip to main content
Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels
Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

met oosterse groentemix, verse koriander en pinda's

4.1
(1,3K)

Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!

Allergens:
Gluten
Tarwe
Sesamzaad
Soja

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 cm

Fresh ginger

100 g

Chicken thigh strips

10 g

Pre-cut onion & garlic

100 g

Fresh udon noodles

(Contains: Gluten, Tarwe)

200 g

Vegetable mix

g

Vegetable mix with cabbage

½ sachet(s)

Javanese wok paste

(Contains: Tarwe, Sesamzaad, Soja)

½ sachet(s)

East Asian-style sauce

(Contains: Tarwe, Soja)

2.5 g

Fresh coriander

15 g

Salted peanuts

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

¾ tablespoon

[Reduced salt] ketjap manis

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Calories669 kcal
Energy (kJ)2798 kJ
Fat33 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate60 g
Sugar24 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein29 g
Salt2.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok

Cooking Steps

Noedels koken
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.

Roerbakken
2

Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Wokpasta toevoegen
3

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.

Serveren
4

Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes