The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
3 unit
Dadelstukjes
40 g
Pecannoten
(Contains: Noten)
15 g
Zonnebloempitten
(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 g
Kokosrasp
(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
50 g
Havermout
(Contains: Gluten)
2 unit
Pindakaas
(Contains: Pinda's)
1 unit
Honing
2 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.
Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.
Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.
Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.