Skip to main content
Warme havermoutcrumble
Warme havermoutcrumble

Warme havermoutcrumble

met een toefje romige kwark

Allergens:
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

3 unit

Dadelstukjes

40 g

Pecannoten

(Contains: Noten)

15 g

Zonnebloempitten

(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 g

Kokosrasp

(May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

50 g

Havermout

(Contains: Gluten)

2 unit

Pindakaas

(Contains: Pinda's)

Not included in your delivery

1 unit

Honing

2 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2494 kJ
Calories596 kcal
Fat37 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate49 g
Dietary Fiber7 g
Protein14 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Stove
Saucepan
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.

Meng de pindakaas, honing en roomboter in de pan.
2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

verdeel het mengsel over de bakplaat.
3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

Serveer het ontbijt, eet smakelijk!
4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes