
De Waldorf salade stond 100 jaar geleden op het menu van het Waldorf-Astoria hotel in New York. De salade bestaat uit appel, selderij, mayonaise, druiven en noten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2.5 stalk
Celery
(Contains: Selderij)
⅓ piece
Cucumber
¼ piece
Apple
¼ piece
Lemon
25 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
1 piece
Wholewheat bread roll
25 g
Blue cheese cubes
40 g
Arugula & lamb's lettuce
10 g
Raisins
10 g
Chopped walnuts
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper

Tip: Liever plakjes? Snijd de komkommer en de appel dan in dunne plakjes. Als je het lekker vindt kun je de appel ook eerst schillen.

Tip: Bleekselderij zit bomvol vitamine A en C, en calcium. Lekker in dit gerecht, in soep, risotto of als snack met een dip. Naast de bleekselderij zit er ook veel vitamine A in wortel.

Tip: Voeg extra aroma toe aan de walnootstukjes door ze kort mee te roosteren met de broodjes in de oven. Pas wel op dat ze niet verbranden!
