Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Rice noodles
80 g
Veggie chicken pieces
(Contains: Ei, Soja, Tarwe)
½ piece
Onion
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ piece
Pak choi
70 g
Corn
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
15 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
1 tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
½ teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper
Gezondheidstip: Als je je zoutinname wilt beperken, gebruik dan hier slechts de helft van de sojasaus. Je kunt later bij het serveren meer toevoegen naar smaak.