Kippendij wordt gezien als het meest smaakvolle stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
½ piece
Courgette
90 g
Casarecce
(Contains: Gluten, Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja)
½ piece
Red onion
piece
Vegetarian schnitzel
20 g
Semi-dried tomatoes
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
100 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
g
Grated Pecorino DOP
50 g
Bell pepper strips
g
Tomato tapenade
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet May be present: Selderij)
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Snijd eventueel de semi-gedroogde tomaten eerst klein.
Tip: Is de saus heel vochtig? Zet het vuur dan hoog en kook verder zonder deksel, zodat het water iets verdampt.
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.