
Rigatoni - de naam van deze pastasoort komt van het Italiaanse woord rigato, dat gestreept betekent.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
100 g
Beef mince with Italian seasoning
(May be present: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
90 g
Rigatoni
(Contains: Tarwe May be present: Soja, Ei, Mosterd, Lupine)
50 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Eggplant
20 g
Tomato tapenade
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet May be present: Selderij)
½ piece
Garlic
1 piece
Onion
20 g
Arugula
1 tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Flour
to taste
Salt and pepper
60 milliliters
Low sodium vegetable stock

Weetje: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer en vitamine C?

Tip: Dit gerecht bevat veel calorieën. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 60 g pasta per persoon in dit recept. Van de overige pasta kun je de volgende dag een salade maken of het verwerken in een soep.

