Skip to main content
Ravioli met roodbaarsfilet als extra
Ravioli met roodbaarsfilet als extra

Ravioli met roodbaarsfilet als extra

met sperziebonen, peultjes en belegen kaas

4.3
(81)

.

Allergens:
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Vis

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

125 g

Sperziebonen

140 g

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Contains: Gluten, Ei, Melk (inclusief lactose))

50 g

Peultjes

½ unit

Knoflookteen

1 unit

Sjalot

5 g

Pompoenpitten

(May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

1 unit

Roodbaarsfilet met huid

(Contains: Vis)

12.5 g

Geraspte belegen kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 unit

Basilicumcrème

Not included in your delivery

2 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3515 kJ
Calories840 kcal
Fat49 g
Saturated Fat26 g
Carbohydrate57 g
Sugar5 g
Dietary Fiber9 g
Protein38 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Small Bowl
Paper Towel
Tall-Sided Pan
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Verwijder de steelaanzet van de peultjes. Zit er een draadje aan de zijkant? Verwijder deze door het draadje voorzichtig van de peul af te trekken.

Koken en snijden
2

Kook de sperziebonen en peultjes 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli toe. Giet af en spoel voorzichtig af onder koud water. Laat uitstomen zonder deksel.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Dep de roodbaarsfilet droog met keukenpapier en bestrooi de zijde zonder vel met peper en zout.

Bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan. Fruit de knoflook en sjalot 3 minuten op middelmatig vuur.Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur en bak de roodbaarsfilet 4 minuten op het vel. Verlaag het vuur en bak nog 2 minuten op de andere zijde.

Serveren
4

Voeg de ravioli, peultjes, sperziebonen en basilicumcrème toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Verhit nog 1 - 2 minuten.Blus de ravioli af met 1 tl witte balsamicoazijn per persoon.Verdeel de ravioli en groenten over de borden en leg er de roodbaarsfilet bovenop.Garneer met de belegen kaas en pompoenpitten.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes