Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Volkoren pannenkoekenmix
(Contains: Gluten)
500 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
30 g
Gele rozijnen
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 unit
Appel
½ teaspoon
Gemalen kaneel
1 jar
Honing
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Meng de pannenkoekenmix in een beslagkom met 2/3 van de melk. Voeg al roerende de eieren, de overige melk en de rozijnen toe. Laat het beslag 3 minuten rusten.
Smelt 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak dunne pannenkoeken. Bak door tot het beslag op is. Roer steeds het beslag even door, anders zakken de rozijnen naar de bodem.
Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in heel dunnen parten. Stapel de pannenkoeken met steeds een partje appel ertussen. Eindig met appel. Druppel er 1 tl honing per persoon over en bestrooi met een snufje kaneel.