Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Alsof wentelteefjes nog niet lekker genoeg zijn! Maak ze deze week van suikerbrood én beleg ze met gebakken peer, cranberrychutney en walnoten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Sugar bread
(Contains: Lupine, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Ei May be present: Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)
4 piece
Egg
(Contains: Ei)
2 piece
Pear
40 g
Cranberry chutney
¼ teaspoon
Ground cinnamon
150 g
Greek yogurt
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
2
[Plant-based] milk
2.5 tablespoon
[Plant-based] butter
Tip: Is je koekenpan niet groot genoeg om alle plakken in een keer te bakken, gebruik dan twee koekenpannen.
Tip: Heb je wat extra tijd? Rooster de walnoten dan kort in een kleine koekenpan zonder olie.