
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
280 g
Fresh ravioli with spinach & ricotta
(Contains: Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose))
100 g
Green pesto
40 g
Arugula
35 g
Semi-dried tomatoes
40 g
Grated Pecorino DOP
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de pecorino erover en garneer met de rucola.