Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains: Selderij May be present: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
½ bunch
Scallions
10 g
White miso paste
(Contains: Soja, Tarwe)
70 g
Corn
50 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
¼ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
5 g
Ginger paste
½ piece
Pak choi
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Sunflower oil
300 milliliters
Water
½ piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
to taste
Sambal
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.
Weetje: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.