Vandaag serveer je deze luxe burger niet zomaar met frietjes! Je strooit er geraspte kaas over en besprenkelt ze met extra vierge olijfolie met truffelaroma.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
20 g
Cauliflower truffle dip
(Contains: Melk (inclusief lactose))
250 g
French fries
2 milliliters
Truffle-style extra virgin olive oil
80 g
Portobello mushroom
30 g
Arugula & lamb's lettuce
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Seasoned hamburger
½ piece
Kumato tomato
½ piece
Red onion
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
1 piece
Brioche bun
¾ tablespoon
[Plant-based] butter
½ teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de ui in halve ringen. Rasp de parmigiano reggiano.
Verdeel de frieten over een bakplaat met bakpapier. Bak 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om. Leg de briochebroodjes 2 minuten voor de frieten klaar zijn naast de frieten en bak 2 minuten mee.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de portobello's rondom bruin in 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Bak, afgedekt, 3 - 4 minuten verder. Zet vervolgens het vuur uit en houd afgedekt warm in de pan.
Verhit, wanneer de frietjes 15 minuten in de oven zitten, 1/4 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de runderburger samen met de uienringen 3 – 4 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is. Houd warm in de pan tot serveren.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Snijd de kumato tomaat in 8 partjes. Meng in een saladekom de sla met de tomatenpartjes, wat extra vierge olijfolie en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de briochebroodjes open. Besmeer met de bloemkool-truffeldip. Verdeel op elk broodje 1 hamburger, wat gebakken ui en 1 portobello. Verdeel de frieten over de borden. Garneer de frieten met de geraspte kaas. Besprenkel de extra vierge olijfolie met truffelaroma over de frieten en kaas. Garneer met de gesneden peterselie. Serveer de burger en frieten met de frisse salade.