Wist je dat parmigiano reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Steak strips
200 g
Celeriac
(Contains: Selderij)
90 g
Linguine
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
50 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
10 g
Fresh tarragon & chervil
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Flour
1 tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat knolselderij meer vezels bevat dan de meeste andere groenten? Namelijk maar liefst 4,9 gram vezels per 100 gram! Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel na de maaltijd.
Tip: Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om de pasta iets smeuïger te maken.