Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
30 g
Gedroogde abrikozen
100 g
Havermout
(Contains: Gluten)
225 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 unit
Appel
2 tablespoon
Appel-framboosspread
30 g
Walnoten
(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
pinch
Zout
Snijd de gedroogde abrikozen in stukjes. Meng in een steelpan met deksel de havermout, de melk, 50 ml water per persoon, de gedroogde abrikozen en een snufje zout. Breng afgedekt aan de kook en laat 5 minuten op middellaag vuur koken.
Snijd ondertussen de appel (granny smith) klein.
Voeg de appel toe aan de havermout en verdeel vervolgens over de kommen. Garneer de havermout met de vruchtenspread en walnoten.