Skip to main content
Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie
Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Fusilli met kastanjechampignons, koolrabi en verse peterselie

Met pittige pecorino en kookroom

3.5
(1,3K)

De kastanjechampignon is een belangrijke bron van vitamine B2, vezels, foliumzuur, kalium en fosfor. Een gezonde groente dus! De kastanjechampignon kun je 5 dagen gekoeld bewaren. Champignons kun je het beste schoonvegen met keukenpapier.Over de koolrabi, inclusief snijtips, kun je alles lezen op ons blog!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

⅓ unit

Ui

125 g

Kastanjechampignons

½ unit

Koolrabi

2 sprig

Verse bladpeterselie

(May be present: Selderij)

90 g

Fusilli

(Contains: Gluten May be present: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

1.5 tablespoon

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte pecorino

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ unit

Groentebouillonblokje

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories639 kcal
Energy (kJ)2673.6 kJ
Fat10 g
Saturated Fat27 g
Carbohydrate68 g
Dietary Fiber12 g
Protein25 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Pan
Tall-Sided Pan
Plate

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon met het bouillonblokje in een pan met deksel voor de fussili.

Snijd de koolrabi.
2

Snijd of pers de knoflook fijn. Snipper de ui. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Schil de koolrabi en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd of hak de peterselie fijn.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten en giet daarna af.

Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook en ui 2 minuten op middelmatig vuur. Voeg de koolrabi toe en bak 10 minuten op laag vuur. Voeg halverwege de kastanjechampignons toe.

Voeg de fusilli toe.
5

Voeg de kookroom, helft van de pecorino, helft van de peterselie en de fusilli toe aan de wok of hapjespan en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met peper.

garneer met de overige pecorino.
6

Verdeel de pasta over de borden en garneer met de overige pecorino en peterselie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes